Δωρεάν αποστολή και επιστροφή σε όλη την Ελλάδα!

Cosabella – Το σύγχρονο brand εσωρούχων για τη γυναίκα της νέας εποχής

LUXURIOUS LINGERIE, DESIGNED FOR YOU

Η Ιστορία της Cosabella

Το όνομα Cosabella σημαίνει “Όμορφο Πράγμα.” Η Cosabella ιδρύθηκε από την Valeria και τον Ugo Campello, οι οποίοι παραμένουν περήφανοι για το γεγονός ότι τα εσώρουχα τους συνεχίζουν να κατασκευάζονται στην Ιταλία, με το ίδιο πάθος και δημιουργικότητα από την πρώτη στιγμή της ίδρυσής της το 1983.

Η φιλοσοφία της Cosabella έχει τις ρίζες της στην εξαιρετική ποιότητα, στην κλασική ιταλική δεξιοτεχνία και στις απρόσμενες λεπτομέρειες.

Συνδυάζοντας, πάντα, την παραδοσιακή ιταλική χειροτεχνία, με τις καινοτομίες της μόδας, η Cosabella φιλοδοξεί να δημιουργήσει θηλυκά, διαχρονικά σχέδια που απογειώνουν την αυτοπεποίθηση και την προσωπικότητα της κάθε γυναίκας.

Από την ίδρυση της, η Cosabella εκτιμά τις εγγενείς σχέσεις της με Ιταλούς τεχνίτες. Τα πολύτιμα οικογενειακά τους εργαστήρια παραμένουν κρυμμένα σε βίλες διάσπαρτες σε όλη την Ιταλία..

 

 

Valeria and Ugo Campello - Ιδρυτές της Cosabella
Valeria and Ugo Campello – Ιδρυτές

Χρώματα

 

Πολύχρωμα Comfie Thongs από τη συλλογή Never Say Never της Cosabella
Πολύχρωμα Comfie Thongs από τη συλλογή Never Say Never

Χρώματα εμπνευσμένα από την Ιταλία

Η γυναίκα της Cosabella, χρησιμοποιεί το χρώμα για να δημιουργήσει το δικό της στυλ, διακρίνεται και εκφράζει την προσωπικότητά της. Στην Cosabella πιστεύουν στην ενδυνάμωση της γυναικείας αυτοπεποίθησης μέσω του στυλ και του χρώματος, γι’ αυτό προσφέρουν πάνω από 100 αποχρώσεις πλήρους χρώματος για να μπορεί κάθε γυναίκα να επιλέξει μέσα από αυτά.

Το κύριο εργαστήριο χρωμάτων βρίσκεται στο Camo της Ιταλίας και καταλαμβάνει μια πλούσια, φυσική τοποθεσία ιδανική για βαφή και εκτύπωση. Το νερό που ρέει κατευθείαν από τις Άλπεις παραμένει ανέγγιχτο, επιτρέποντας μοναδική χρωματική ζωντάνια, διαύγεια και προστασία των ινών.

Τα κλασικά χρώματα της Cosabella παράγονται από φυσικές βαφές, με τεχνικές που προέρχονται από την Αναγέννηση και έχουν τελειοποιηθεί από τεχνίτες χρωμάτων. Η δημιουργία του χρώματος γίνεται προσεκτικά, σταγόνα -σταγόνα. Η περίπλοκη διαδικασία δημιουργίας είναι καθαρά τέχνη που εκτελείται μέσω της σύγχρονης επιστήμης.

Κατασκευή

Διαδικασία Παραγωγής
Διαδικασία Παραγωγής

Κατασκευασμένα στην Ιταλία από την αρχή μέχρι το τέλος.

Κατασκευασμένο στο χέρι, από τους καλύτερους τεχνίτες που προμηθεύονται και παράγουν υλικά υψηλής ποιότητας, ένα μόνο στρινγκ μπορεί να χρειαστεί έως και 10 ώρες για την παραγωγή του. Με ρίζες στην Ιταλία, οι βαθιά ριζωμένες σχέσεις της με τοπικούς ειδικούς διατηρήθηκαν από την αρχή του brand, πριν από σχεδόν 4 δεκαετίες. Μέσα από αυτό, η ιταλική παράδοση της διαχρονικής ποιότητας και της ασύγκριτης κατασκευής περνάει στα εσώρουχά της.

Πιστά στην εξαιρετική χειροτεχνία τους, τα οικογενειακά εργαστήρια προσαρμόζονται στις νέες τεχνολογίες αλλά διατηρούν τις τελειοποιημένες τεχνικές που εφαρμόζονται εδώ και γενιές. Οι τεχνίτες βελτιώνουν συνεχώς τις διαδικασίες, επιδιώκοντας την τελειότητα σε κάθε προϊόν που δημιουργούν.

Silk & Honey + Cosabella

Στην Silk & Honey θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία εσωρούχων της Cosabella, από σουτιέν, bralette, balconette, σλιπ, bikini, boyshort και άλλα πολλά, η οποία θα εμπλουτίζεται συνεχώς με νέα προϊόντα και συλλογές, σε όλα τα μεγέθη.  Δείτε εδώ: Shop

Cosabella’s Official Website

Αφήστε μια απάντηση

elEL